Visszatekintés (2008-2019)

 

Kedves Sorstársaim! Más elfoglaltság miatt nem tudtam részt venni Egyesületünk Fehérbot napi rendezvényén, ezért írtam le érzéseimet, gondolataimat, amit most megosztok köztetek.

Köszönöm Nektek, hogy 2008-tól veletek együtt dolgozhattam, segítettétek munkámat, 2013-ban bíztatok bennem, és alkalmasnak tartottatok méltó elődeim tevékenységének folytatására.

Köszönet, hogy mind végig kitartottatok mellettem, munkátokkal önzetlenül támogattatok. Ezért hálás vagyok a körzeti csoportok vezetőinek, a csoportokban tevékenykedő önkénteseknek, az egyesületi és orosházi kultúrcsoport tagjainak, Egyesületünk pártoló tagjainak, szponzorainak, és végül, de nem utolsó sorban, volt munkatársaimnak.  Ez a pár év egy igazi csapat munka volt!

Sok szép, felejthetetlen pillanatot éltünk meg, számtalan sikeres rendezvényt szerveztünk, bonyolítottunk le EGYÜTT! Az elért eredmények közösek, mindannyiunk érdeme.

KÖSZÖNET és HÁLA, hogy elismertétek törekvéseimet, munkámat és a „Békés Megyei Vakokért” emlékplakett tulajdonosa lehetek, amiben Ti is száz százalékig benne vagytok.

“Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes.” (Albert Einstein)

 

  Nagy Zsuzsanna

volt egyesületi elnök

2020 Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesülete - Készítette: PixelRain.hu