Napi hírek - 2020.06.27.

1. Újabb elvihető Braille-könyvek
A múlt heti hírlevélben meghirdetett Braille-könyveket egy hét alatt elkapkodták. A nagy sikerre való tekintettel ezen a héten is közzétesszük azon Braille-könyvek listáját, amelyeket el lehet vinni az MVGYOSZ Braille-könyvtárából, mert másod- vagy harmadpéldányok, és le lettek válogatva. Az igényeket a szövetség elérhetőségei egyikén jelezhetik. Postai úton is el tudjuk küldeni az igényelt műveket, a posta ingyenesen szállítja a Braille-könyveket. Személyesen is át lehet venni a műveket Budapesten a Thököly út 105. szám alatt, az átvételhez kérjük, foglaljon időpontot.
Tovább

 2. NKM Energia Zrt: online ügyfélszolgálat karbantartás
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2020. június 30-án 18:00 – 21:30 között online ügyfélszolgálat és az e-ügyintézés szolgáltatásunk nem lesz elérhető tervezett karbantartás miatt.
Tovább

 3. Fontos változás jön az utazási költségtérítések elszámolásában
Az általános forgalmi adóról szóló törvény szerint 2020. július 1-jétől, szerdától változnak a számla kötelező tartalmi elemeire vonatkozó előírások. A belföldi adóalany felé kiállított számlákon értékhatár nélkül kötelező feltüntetni a vevő adószámát, vagy ha a vevő csoportos adóalany, akkor a csoportazonosító számát (csasz).
Tovább

 4. Újabb 73 új mű a hangoskönyvtár alkalmazásban
Az MVGYOSZ Hangoskönyvtár alkalmazása az alábbi 73 új művel bővült az eltelt egy hét alatt.
Tovább

 

2021 Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesülete - Készítette: PixelRain.hu