47. szám 2020.09.03.

Kedves Sorstársak! 

2020. Augusztus 27-én választás volt az Egyesületünkben, melynek eredményeképpen új elnöke lett az Egyesületnek, Ádász István személyében. 
Felmerülhet a kérdés, ilyen hamar eltelt 5 év, hiszen 2019. Májusban volt az előző választás!?! Nem az idő ugyan gyorsan telik, de azért ennyire nem! 

Tavaly májusban, amikor a küldöttek nagy része a Ti felhatalmazásotok alapján bizalmat szavazott nekem, amit ezúton is köszönök, meghatódva és teljes alázattal mondtam el, hogy legjobb tudásom szerint szeretném irányítani az Egyesületet. Az elmúlt 15 hónap alatt igyekeztem ezt az ígéretemet betartani, olyan rendezvényeket szervezni, tartani ami sokak számára jelentett örömet, kikapcsolódást, feltöltődést a mindennapokban. Az Egyesület gazdasági stabilitást is megtartottuk, sőt sikerült pályázat útján lehetőséget teremteni újabb rendezvényekre is. A munkám természetesen nem egyedül végeztem, voltak személyi változások is, de ennek ellenére tettük a dolgunkat és arra törekedtünk az elnökségi tagokkal, munkatársakkal, hogy a tagságot szolgáljuk. Ami miatt a tavaly tett ígéretemet nem tartottam be, hogy 5 évig irányítsam ezt az Egyesületet, nem rajtam múlott. 

Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden Sorstársnak, Pártoló tagnak, munkatársnak, akik segítették az Elnökség munkáját, s azon voltak, hogy a tagjainknak jobb legyen! Ez jelenti azt, hogy részt vettek egy egy rendezvényen, segítettek, akkor amikor szükség volt rá!

Köszönöm a bizalmat és azt, hogy 15 hónapig egy ilyen közösség vezetője lehettem! Kívánok az új Elnökségnek, munkatársaknak sok erőt, egészséget és sikeres munkát!

Tisztelettel és szeretettel: Sipos Erika 
 

2021 Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesülete - Készítette: PixelRain.hu