54. szám 2023.09.19.

Kérjük Adója 1% -val támogassa Egyesületünk működését!


Heti Események  

 


Egyesületünk hírei 

1. MBH Bank - Kérdőív a látássérült emberek bankhasználati szokásairól
Az MBH Bank elkötelezett amellett, hogy termékeit és szolgáltatásait minél szélesebb kör számára hozzáférhetőbbé tegye. Ennek érdekében a bank az MVGYOSZ szakértőivel együttműködésben online kutatást végez a vak, aliglátó és gyengénlátó személyek bankolási szokásairól. Az MBH Bank célja, hogy megismerje az Önök igényeit, szükségleteit, és ennek ismeretében termékeit, szolgáltatásait jobban megfeleltethesse ezeknek.
Kérjük, hogy az online kérdőív kitöltésével Ön is segítse ezen törekvéseket. A válaszadás megközelítőleg tizenöt percet vesz igénybe, a kérdőív kitöltésére 2023. szeptember 22-éig van lehetőség.
A kérdőívet az MVGYOSZ megyei és regionális tagegyesületeinek azon tagjai kapják meg, akik hozzájárultak marketing típusú üzenetek fogadásához. A válaszadás önkéntes és anonim, a kérdéssor nem tartalmaz olyan kérdéseket, amelyek lehetővé teszik a válaszadó beazonosítását. Az MBH Bank a kutatás elemzése során személyes adatokat nem kezel.
Ezúton is köszönjük, hogy időt szán a kitöltésre!

Tovább

2. YouTube csatornánk hírei 
Kelemen Györgyné Edit: Tündérkert
Tovább

 

Az MVGYOSZ hírei

4. Tabletigénylés tagok részére
Tabletet igényelhet minden olyan látássérült személy, aki érvényes tagsági jogviszonnyal rendelkezik az MVGYOSZ 21 tagegyesületének egyikében. Kérelmében indokolja meg, hogy miért van szüksége az eszközre (pl.: munkavégzés, tanulás, akadálymentes okosotthon-rendszer üzemeltetése, nagyképernyős tartalomfogyasztás, az MVGYOSZ online szolgáltatásainak igénybevétele stb).
Tovább

 5. Álláshirdetés: könyvelő
A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége Pénzügyi csoportja bővülő csapatába felvételt hirdet könyvelő munkakörbe.
Tovább

 


6. A bolt kínálatából – Uno kártya Braille-felirattal (angol) 
Őszi esték? Hangulatos családi-baráti összejövetelek? Ezekre az alkalmakra is ajánljuk a népszerű kártyajátékot, az Uno-t. A szabály egyszerűnek tűnik, hiszen csak számra számot, színre színt kell rakni. Azonban különleges lapokkal, például a „visszafordító” vagy „a cseréljetek lapot!” kártyával megzavarhatjuk a játékostársaink terveit, izgalmassá tehetjük a játékot. Amikor a játékosnak már csak egy lapja van, azt az „uno” kiáltással jelzi, ezzel meg is nyeri a partit. A kontrasztos, nagy jelzésekkel és Braille-felirattal is ellátott kártyának köszönhetően látó és látássérült játékosok egyszerre tudnak játszani. A pakli 108 db lapot tartalmaz. A kártyákon a jelölés angol nyelvű (pl.: piros=red=r). A játék tagi kedvezményes ára: 11365 Ft
Tovább

 
2023 Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesülete - Készítette: PixelRain.hu