63. szám 2023.11.02. Rendkívüli Hírlevél

Rendkívüli Hírlevél  

1. Látogatás a Fővárosi Nagycirkuszban
Egyesületünk, 2023.11.19-én (vasárnap) 15:00 kezdettel, Látogatást szervez a Fővárosi Nagycirkuszba a Csodaláda című előadására.
Jelentkezési határidő: 2023.11.10 az Egyesület elérhetőségein.
Indulás a Cirkuszba, 2023.11.19-én 10:20 kor Békéscsabáról induló vonattal.
Találkozó 10:00-10:15 ig a Vasútállomás aulájában. (Lépcsők előtt)

Élelmezéséről, utiköltségéről, mindenki maga gondoskodik.
Visszaindulás előreláthatólag a 18:10 kor induló vonattal.
Az előadás leírása:
Mit rejthet a porond közepén az a hatalmas láda? Milyen kincsek vannak benne? És a többiben? Kisebben-nagyobban? Ládában és ládikóban?
Nem titok, de cirkuszi varázslat: számtalan csodát. Kisebbet és nagyobbat! Egészen aprót és egészen nagyot! Hiszen ilyen a cirkusz! Az a hely, ahová ha belépsz, csodák történnek veled, és a csodákat viszed magaddal, amikor az előadás után kilépsz majd a cirkusz kapuján.
A Fővárosi Nagycirkusz cirkuszi csodaládája is megannyi titkot rejteget: világhírű artisták mutatnak majd meg egy olyan varázslatos világot, amelyben a béke, az egyensúly, a játékosság, a bizalom, és persze a humor és a nevetés játssza a főszerepet.
Szédületes levegőszámok, lenyűgöző mutatványok, bámulatos trükkök, ügyes kutyák és nyargaló paripák várják a nagyérdeműt, akiket a világ egyik legjobb bohócpárosa, Anton & Viktor Franke kalauzol végig az előadáson.
És hogy mit rejt még ez a láda? Az igazi titkot: a szeretet titkát. Csodálkozunk, nevetünk, és azon kapjuk magunkat, hogy mosolyogni kezdünk, egymásra nézünk, megfogjuk feleségünk-férjünk kezét, édesanyánk-édesapánk ölébe kéredzkedünk, összehunyorítunk a gyermekeink-unokáink kócos-copfos feje fölött.
Ezt a titkot rejti még a karácsonyi csodaládánk: azt az ajándékot, hogy tudjuk egymást szeretni, tudunk egymásra figyelni, meg tudjuk ölelni egymást. Ez a nagy titka a karácsonynak is, és ezt az ajándékot szeretné adni a Fővárosi Nagycirkusz a közönségnek.

 


2. Technikai okokból Zárva tartunk
Értesítjük tisztelt tagtársainkat, hogy 2023.11.03-án (péntek) Technikai okokból Egyesületünk Zárva tart.
Megértésüket köszönjük.

 

2023 Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesülete - Készítette: PixelRain.hu