Bemutatkozik az Esélyautó

Tisztelt Olvasó!

Egy ígéretes lehetőséget szeretnék a figyelmébe ajánlani.

Az Esélyautó még a nyáron kereste meg az MVGYOSZ-t és ajánlotta fel együttműködését annak érdekében, hogy a fogyatékos személyek számára jelenleg hozzáférhető gépjármű-szerzési támogatás az eddiginél kedvezőbb feltételekkel legyen igénybe vehető. Ennek érdekében elindították saját lobbi tevékenységüket és megkezdték a tárgyalást több gépjármű márka forgalmazójával, továbbá más akciókat és kedvezményes lehetőségeket is szeretnének biztosítani a fogyatékos személyek és családjaik részére az országos érdekképviseleti szervezetek bevonásával. Programjaikkal és ajánlataikkal mindazon személyeket meg kívánják szólítani, akik tagjai a fogyatékos emberek valamely országos érdekképviseleti szervezetének, tehát lényegében mi igazoljuk, hogy az általuk a fogyatékos személyeknek kínált kedvezményt valóban a jogosulti kör veszi igénybe.

Az alábbiakban a cég rövid bemutatkozását olvashatja. A lehetőségekről további részletek a folyamatos fejlesztés alatt álló eselyauto.hu honlapon találhatók. Itt érdemes regisztrálni is mindazoknak, akik részt szeretnének venni a cég által biztosított kedvezményes lehetőségekben, nyereményjátékokban, stb. Érdemes továbbá felkeresni és követni az Esélyautó Facebook oldalát, melyet az MVGYOSZ oldalán is megosztottunk. 

Az Esélyautó tájékoztatóit és ajánlatait a jövőben terveink szerint az MVGYOSZ partneri hírlevelében tesszük közzé. Kérjük, kövesse figyelemmel ezeket, kérdéseivel pedig forduljon bizalommal az Esélyautó munkatársaihoz.

Üdvözlettel:

dr. Nagy Sándor

MVGYOSZ elnök

2021 Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesülete - Készítette: PixelRain.hu